Over “Lucky Sheep”

Hoe Lucky Sheep is begonnen

LuckySheep.nl is een idee van ons naar aanleiding van een aantal reizen naar Tsjechie en Polen. Tijdens een vakantie in Polen, in 2010, maakte ik kennis met schapenvachten. Ik kocht een vacht en in een latere vakantie nog 2. Onder de indruk van de prachtige schapenvachten ging ik thuis met meerdere vrienden over de kwaliteit en de mogelijkheden in gesprek. Wij hebben in 2015 weer terug in Zwolle uitvoerig onderzoek gedaan en een aantal schapenvachten bij verschillende Tsjechische en Poolse producenten opgehaald. Dit zijn particuliere boeren uit de bergen rond de Tsjechische en Poolse grens. Wij hebben hele goede contacten daar opgedaan.

IMG_1170

Milieubewuste schapenvachten

De schapen worden geslacht voor het vlees. Het vlees is doorgaans voor eigen consumptie, of hooguit voor regionale verkoop. Ze komen dus niet van een groothandel! Daarbij hebben we een hele fijne basis gevonden – en goede contacten gelegd – om hoge kwaliteit schapenvachten te kunnen blijven halen en deze voor een nette prijs aan te bieden. Lucky Sheep hoopt dat u een mooie sfeervolle aanvulling in ons aanbod kunt vinden voor uw huis en interieur!

Geniet van uw schapenvacht

Het leuke aan een schapenvacht is dat je hem het hele jaar kan gebruiken. Een schapenvacht is warmte regulerend en daarom kun je zowel in de winter als in de zomer plezier hebben van je schapenvacht. De natuurlijke eigenschap die de schapenvacht bezit laat de lucht tussen jou en de schapenvacht circuleren en reguleert zo de temperatuur.  Zweten zal je dus niet snel doen op een schapenvacht.

Lucky Sheep en dierenvellen in de toekomst

Wij willen ons in Zwolle verder blijven ontwikkelen en naast de schapenvachten en wollen kleden die we aanbieden ook meerdere producten vinden die mooi in ons assortiment passen. Wij willen een compleet aanbod aan u bieden. Hierdoor zullen wij ook geregeld verschillende dierenvellen aanbieden. We hebben bijvoorbeeld een koeienvel, springbok en andere huiden van niet bedreigde dieren die heel mooi in uw woning of bedrijfspand passen.

Een gedachte over “Over “Lucky Sheep”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s